Τελευταία Νέα

on-line Εκπαιδευτικό Υλικό

Επίσκεψη της ομάδας μπάσκετ Α1 Προμηθέα Πατρών

  Μετά από πρόσκληση της διεύθυνσης του Σχολείου, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη της ομάδας μπάσκετ Α1 Προμηθέα Πατρών. Η ομάδα του Προμηθέα, που ανταποκρίθηκε άμεσα, εκπροσωπήθηκε από τους καλαθοσφαιριστές Δημήτρη Γράβα, Jordan Dickerson και Baden Jaxen. Τους καλαθοσφαιριστές συνόδευε το μέλος της διοίκησης και γ. Γραμματέας του Προμηθέα κ. Παντελής Αθανασίου.

  Την αντιπροσωπεία υποδέχτηκε η Διευθύντρια του Σχολείου κ. Εύα Ασημακοπούλου, οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου και το μέλος της δημοτικής αρχής του δήμου Δυτικής Αχαΐας και υπεύθυνος για θέματα Παιδείας, κ. Ξενοφώντας Μπαχράς.

  Οι καλαθοσφαιριστές, όπως ήταν φυσικό, έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό από τους μικρούς μαθητές του Σχολείου. Συνομίλησαν μαζί τους για αρκετή ώρα, ενώ χαρακτηριστική ήταν η στιγμή που οι έγχρωμοι Αμερικανοί παίκτες του Προμηθέα έστειλαν μηνύματα ενάντια στο ρατσισμό και τις διακρίσεις.

  Οι μικροί μαθητές ευχαρίστησαν τους παίκτες του Προμηθέα χαρίζοντας τους αρκετές ζωγραφιές αλλά και ένα τραγούδι με το μοναδικό τρόπο που μόνο αυτοί γνωρίζουν.

  Ακολούθησε αγώνας επίδειξης στον προαύλιο χώρο, όπου οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να παίξουν μαζί με τους επαγγελματίες παίκτες του Προμηθέα.

Τοποθεσία

Στοιχεία Επικοινωνίας

Δημοτικό Σχολείο Σαγεΐκων
Σαγέικα Αχαΐας
Τ.Κ. 25005
Τηλ: 2693041294
email: dimsagei@sch.gr