Τελευταία Νέα

on-line Εκπαιδευτικό Υλικό

Παράσταση κουκλοθεάτρου "Τα φτερά του μύθου"

  Το θέατρο κούκλας "Τα φτερά του μύθου", παρουσίασε στο Δημοτικό Σχολείο Σαγεΐκων την παράσταση "Οσο πιο γρήγορα". Πρόκειται για παράσταση κουκλοθεάτρου βασισμένη στην κινηματογραφική ταινία  «Τα παιδιά του Παραδείσου» του Ματζίντ Ματζιντί.

Την παράσταση, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και οι μικροί μαθητές του Νηπιαγωγείου Σαγεΐκων.

  Δύο μικρά αδέρφια, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, βρίσκονται ξαφνικά αντιμέτωπα με ένα πρόβλημα, όταν κατά λάθος το αγόρι, χάνει τα παπούτσια της αδερφής του. Η οικονομική κατάσταση της οικογένειας δεν επιτρέπει την αγορά νέων παπουτσιών κι αυτό τα παιδιά το γνωρίζουν. Αποφασίζουν να διαχειριστούν το πρόβλημα μόνα τους και μοιράζονται τα παπούτσια του αγοριού προκειμένου να πηγαίνουν σχολείο. Όμως και αυτή η λύση δημιουργεί νέα προβλήματα.

  Μια τρυφερή και ευαίσθητη ιστορία με πρωταγωνιστές δύο παιδιά που κατορθώνουν μέσα από την συνεργασία και την αγάπη τους να κερδίσουν με αξιοπρέπεια τον αγώνα της ζωής τους.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη της θεατρικής ομάδας κκ. Κωσταντής Μιτζάρας, Κλειώ Κιούλπαλη, και Δήμητρα Κωνσταντινίδου πραγματοποίησαν την παράσταση αφιλοκερδώς. Τους ευχαριστούμε πολύ!

 

Τοποθεσία

Στοιχεία Επικοινωνίας

Δημοτικό Σχολείο Σαγεΐκων
Σαγέικα Αχαΐας
Τ.Κ. 25005
Τηλ: 2693041294
email: dimsagei@sch.gr